Ceník halové sezony 2024

Vážení členi a zájemci o hraní v hale, v rubrice Členství a ceník naleznete ceny za pronájem kurtů v halách pro období říjen až prosinec 2024.

Pozvání na stavění nafukovačky

Vážení členi, v sobotu 21.9. v 7:30 se staví nafukovačka, proto oceníme Vaši pomoc. Zájemci, nahlašte se u správce J. Knedlíka. Občerstvení bude zajištěno. Děkujeme za Vaši pomoc.

Judisté v pevné hale

I letos v srpnu je pevná hala využívána judisty z celé ČR k soustředění. Judisté jsou ubytovaní v hotelu Panorama, takže naše hala je pro ně ideálním místem pro trénování. Jsme rádi za tuto několika letou spolupráci a využití haly i během prázdnin.

Soustředění za podpory Ústeckého kraje

Letošní 2 soustřědění, jedno v Hrádku nad Nisou (J. Hovorka) konané v termínu 13.-19.7. a druhé v Rakovníku (P. a K. Archmannovi) konané v termínu 18.-23.8., probíhaly za podpory dotace SPORT 2024 od Ústeckého kraje. Podpory kraje si velice vážíme.

Oprava pevné haly - 1. etapa

Výkonný výbor se rozhodnul pro postupné zlepšení stavu pevné haly, proto byla objednána 1. etapa její opravy, která proběhne letos na konci srpna a v září. 1. etapa bude zahrnovat odvodnění základů východní části haly (strana na Doubravku) a stabilizaci nosných ocelových sloupů, aby se již nepropadaly a dále nepoškozovaly obvodové zdivo a podlahu. Realizace 40 mikropilot pod betonové patky ocelových sloupů začne v pondělí 9.9.

2. etapa zahrnující svázání obvodového zdiva proběhne ve 2. polovině příštího roku. 

Oprava bude většinově financována z teplické dotace na provoz a údržbu, zbytek uhradí klub z vlastních zdrojů.

Tímto děkujeme městu Teplice za poskytnutou neinvestiční dotaci, které si velmi vážíme.

Mimořádná valná hromada SeTeSu

V neděli 28.4. se v České Lípě konala mimořádná valná hromada (VH) Severočeského Tenisového Svazu (Ústecký a Liberecký kraj), která byla výkonným výborem oblastního svazu svolána z důvodu aktuální situace ve vedení ČTS. Na VH byl za klub vyslán delegát Š. Zelený, který reprezentoval 2 hlasy, na které klub měl nárok. Celkový počet přítomných delegátů byl 73 ze 100 možných.

Výkonný výbor SeTeSu mj. shrnul veřejně známé informace o aktuální situaci ve vedení ČTS a informoval delegáty, že ČTS by měl celkem zaplatit cca 110 mil. Kč. Dále informoval, že od ČTS dostává SeTeS ročně na svůj provoz cca 276 000 Kč, celkově hospodaří s příjmy cca 400 000 Kč, zisk za loňský rok byl cca 90 000 Kč.

VV požádal přítomné delegáty o vyslovení důvěry (podpory), která mu byla delegáty dána, pro budoucí práci. VV si ponechává dle Stanov právo na výběr 10 delegátů, kteří se 7.6. zúčastní VH ČTS. Přítomní delegáti pověřili budoucí delegáty SeTeS, aby na VH ČTS nepodpořili stávající vedení ČTS a hlasovali pro odvolání prezidenta svazu a dozorčí rady.

Zápis z jednání VH LTC Panorama

V pondělí 6. května od 17:30 v klubovně proběhla řádná valná hromada tenisového klubu.

Členské příspěvky 2024

Výkonný výbor na svém březnovém jednání ponechal členské příspěvky pro letošní rok ve stejné výši jako loni. Věříme, že ponecháním stejné výše příspěvků přispějeme k zachování členské základny, nebo ji naopak rozšíříme. Přehled příspěvků je v rubrice „Členství a ceník / Ceník 2024“.

Nová pergola na terase

Na jaře došlo k instalaci pergoly na terasu před klubovnou, která v letním období zpříjemní návštěvníkům pobyt na terase. Dodávka a instalace pergoly je v režii provozovatele občerstvení Martina Schustera. Věříme, že pergola splňuje svůj účel. Výkonný výbor tímto děkuje Martinu Schusterovi, že zvelebuje interiér klubovny a přispívá tímto ke zvýšení návštěvnosti klubu.

Nový plot kolem kurtu č. 1 a 2

Na podzim loňského roku byla zrealizována kompletní výměna oplocení kolem kurtu č. 1 a 2. Akce byla hrazena z teplické dotace na provoz a údržbu. Městu tímto děkujeme za finanční podporu.

Kurty a haly

Telefonická rezervace

Pro rezervaci kurtu nás kontaktujte na telefonním čísle správce areálu

+420 736 601 420